MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

Napjainkban a műkörmök, mint kiegészítők – vagy akár  úgy is mondhatnánk: “test ékek, ékszerek” – hozzátartoznak a nők, mindennapi viseletéhez.

Ha ezek a műkörmök hozzáértő, szakavatott kezekben készülnek, akár művészi alkotásokká is válhatnak.

Akár a legújabb trendeket követve, többféle körömforma is kialakítható, természetesen a vendégek igényeit maximálisan szem előtt tartva.

 

Díszítéskor, a lehetőségek végtelen tárháza tárul elénk,  és a gyártóknak köszönhetően, már rengeteg jó minőségű, színes zselé áll rendelkezésünkre, hogy a vendégek az általuk megálmodott színvilágú mintával elkészített körmeikkel, mosollyal az arcukon, megelégedve távozzanak.

Jelenleg több, mint 180 féle szín áll rendelkezésemre zselékből, (folyamatosan bővül a paletta…  :-)) de ezek a díszítések szinte mindig kiegészülnek akrillal, akvarellel, strasszokkal, szegecsekkel, fóliákkal, beépíthető diszekkel, flitterekkel, matricákkal.

Természetesen csak a legjobb minőségű termékekkel dolgozom, ezért részesítem előnyben a  CRYSTAL NAILS által forgalmazott zseléket.

Mivel a műkörömépítés is egy komoly szakma, ezért nem szívesen untatnék senkit a műköröm készítésének részletezésével, ezért csak nagy vonalakban írom le, hogy nagyjából miről is van szó:

A saját körmöket lerövidítem és  előkészítem, (bolyhozás, fertőtlenítés, zsírtalanítás, tapadás-előkészítés) majd sablon segítségével meghosszabbítom a kívánt méretre. Ezt követően kialakítom a fehér, vagy színes szabad szélt. Egy fedőréteggel bevonom, majd UV fénnyel történő kötés után formára reszelem. Fényzselével teszem fényessé, tartóssá.

Azt kérem mindenkitől, hogy ezen instrukciók alapján ne kezdjen bele otthon műkörmei elkészítésébe, bízza inkább szakemberre!

Az elkészült műkörmökről a GALÉRIÁBAN találsz fotókat.