MANIKŰR

Vitathatatlan tény, hogy az egyik legszembetűnőbb testrész a kéz.  Éppen ezért nagyon fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk rájuk,  mindennapi  életünk során. Azt gondolom az egyik alapfeltétele  a jó megjelenésnek,  az ápolt külsőnek.

És itt ki kell emelnem – egyebek mellett – a manikűr fontosságát.

Nyilván, nagyon sokan megpróbálják otthon kipipálni ezt a feladatot,  és valószínűleg többé-kevésbé sikerül is, de bízzák néha szakemberre és meglátják mekkora különbség   van manikűr, és manikűr között.

Na nemcsak azért,  mert kikapcsolhat az ember egy röpke fél órára egy kellemes környezetben, hanem azért is, mert egy jól képzett, tapasztalt szakember pontosan tudja, hogy az adott kezet milyen „tehertől” kell megszabadítania , a körömágy bőrének kivágásától a köröm rövidítésén, formázásán át a kéz ápolásáig.

Az egyszerű is lehet szép, sőt…

…és, hogy egy kicsit szakmázzunk:

Manikűr

A természetes körmöket lerövidítem és formára reszelem. A körömágy bőrt feltolom, majd áztatás után – igény esetén – kivágom. Ezután körmök felületét polírozom, és a körömágy  bőrét vitaminos olajjal kezelem.Kiegészítő kezelésként, hidratáló kézpakolást, és kézmasszázst alkalmazok.