BEMUTATKOZÁS

Mariann Nails és aki mögötte van…

 

…mögötte, mellette, de főképp benne – lassan egy évtizede. (Te jó ég!)

A „fejem bekötése” után a szüleim által rám ruházott nevemet igen hosszúra sikerült változtatni, de ehhez ragaszkodtam még akkor is, ha ebben a formában  – Lipcseiné Anka Mariann – manapság nem is annyira „trendi”.

  …de ki is vagyok én?  Feleség, barát, gyerek, műkörmös, talán egy kicsit „pszichiáter” és biztosan van olyan is, akinek az ellenség. (Egyelőre ez utóbbiról nincs információm. :-))  Tehát mondhatom azt, hogy egy egyszerű hétköznapi ember.

Ami a körmöket illeti: …….a Mariann Nails születési éve 2004-re datálható.

Abban az időben igen kreatív korszakomat éltem, és ennek köszönhetően találkoztam először a körömdíszítéssel.  Ahogy egyre jobban sikerült elmélyednem a technikák sűrűjében, gyakorlatilag adta magát a műkörömépítés.

Már akkor tudtam, hogy díszíteni csak megfelelő alapra lehet.

A kezdeti szárnypróbálgatások után éreztem, nekem ezzel kell foglalkoznom és tudtam, hogy a szakma alapjait tökéletesen el kell sajátítanom ahhoz, hogy később kifogástalan munkát adhassak ki a kezemből.

A Perfect Nails képzésén a szakma legjobbjától tanulhattam (Molnár Erzsébet), de ezt követően is folyamatosan képeztem, képzem magam.  Ez gyakorlatilag alapfeltétele annak, hogy  mindig felkészült és naprakész  legyek a legújabb trendek és technikák alkalmazása terén.
Így  vettem részt az elmúlt években több olyan neves szakember oktatásán, akik az élvonalat képviselik:  Szalay Andrea (Norka), Stájer-Vétek Nikolett, Újvári Barbara, Sirokai Mária és Molnár Hajni.

Jóllehet a műkörömépítés és díszítés a fő csapásvonal, de természetesen legalább olyan hangsúlyt próbálok fektetni a tökéletes manikűr és pedikűr fontosságára is.

Az alapanyagok tekintetében, nálam csak a legjobb minőség megengedett : CRYSTAL NAILS, PEARL, 2M, MOYRA

Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk, várlak szeretettel a szalonban!