JOGI NYILATKOZAT

Szerzői jog

Minden jog fenntartva! A mariann-nails.hu weboldalain közölt szövegek, képek, grafikák, animációk, videók és egyéb médiaobjektumok, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem, és más törvények védelme alatt állnak.
Az oldalakon publikált tartalmak jelentős részben saját szellemi termékek, esetenként harmadik személyek szellemi alkotását is tartalmazhatják. Ez utóbbi esetben a weboldalon, mindig megjelölésre kerül az idézett tartalom forrása. Amennyiben a mariann-nails.hu bejegyzései – külön – forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy azok saját szellemi alkotásnak tekintendőek, és mint ilyenek, teljes körű szerzői jogi védelmet élveznek.
A mariann-nails.hu oldalainak tartalma nem másolható, nem módosítható, illetve nem bocsátható harmadik fél rendelkezésére, a weboldal tulajdonosának írásos hozzájárulása nélkül.

 

Felelősség kizárása

A www.mariann-nails.hu oldalain található tartalmakat, a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ennek ellenére sem tudjuk garantálni azok pontosságát, hibátlanságát.
Ebből következően a Mariann Nails, ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek a mariann-nails.hu oldalain található adatok közvetett, vagy közvetlen felhasználásából erednek, mindaddig, amíg ezek a szerző szándékosságán, vagy súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

A www.mariann-nails.hu oldalainak meglátogatásával a felhasználó elfogadja a fentebb említett feltételeket.